Reliever ontzorgt jou op administratief, financieel en fiscaal gebied.
Krijg overzicht en inzicht in jouw onderneming!

Reliever ontzorgt jou in Drunen op administratief, financieel en fiscaal gebied.

Administratiekantoor Drunen

Zorgen dat jouw bedrijf kan doen waar het goed in is, door proactief te adviseren en te ontzorgen op het gebied van administratie.
Dat is wat Reliever doet, maar dan op een unieke manier.
Meer over Reliever

Gevestigd aan de Grotestraat in Drunen

Reliever heeft gekozen voor een kantoor aan huis in Drunen om bezoekers uit de omgeving te kunnen ontvangen. Gezien de medewerkers van Reliever niet dagelijks werken vanuit dit kantoor is het raadzaam voorafgaand aan het bezoek contact op te nemen. Bij Reliever zijn we flexibel, het is dan ook gewoon mogelijk om afspraken te plannen in de avonduren of in de weekenden. 

Neem contact op

Ondernemer worden in Drunen

De regio De langstraat wordt steeds aantrekkelijker voor ondernemers. Het vestigen in Drunen is relatief voordelig, de ligging is centraal en bovenal toegankelijk. Drunen heeft toekomst. Met mooie plannen, voldoende groeimogelijkheden en betrokken bewoners

Lees meer

Stamrecht en Pensioen BV

Heb je nog een stamrecht of pensioen bv en ben je op zoek naar een adviseur die je daadwerkelijk persoonlijk advies geeft?

Bij Reliever hebben onze medewerkers zeer verregaande kennis van de stamrecht en pensioen bv’s. Door deze kennis kunnen wij jou accuraat adviseren voor een lage prijs, zodat alle zaken voor jouw stamrecht of pensioen bv zijn geregeld.

Lees meer

Samen weten we meer