Vacature MKB-assistent (28-40 uur)

Wegens groei van ons kantoor zijn wij momenteel op zoek naar een Administratief medewerker (m/v). We zoeken een financiële duizendpoot die meedenkt met de organisatie!

Wie is Reliever

Wij zijn een jong administratie- en belastingadvieskantoor met vestigingen in Heusden (Vesting) en Den Haag. Voor ons hoofdkantoor in Heusden zoeken wij versterking van het team met jonge professionals. Het team bestaat uit collega’s tussen de 25 en 50 jaar. Wij ontzorgen ondernemers op financieel vlak en adviseren hen bij het ondernemerschap. Kenmerkend zijn de volgende begrippen: actueel zijn, meedenken en toekomst gericht adviseren!

Functieomschrijving

Wegens groei van ons kantoor zijn wij momenteel op zoek naar een Administratief medewerker (m/v). We zoeken een financiële duizendpoot die meedenkt met de organisatie!
Ons administratiekantoor verzorgt boekhoudingen voor uiteenlopende MKB ondernemers. Van tegelzetter tot hoogwaardige dienstverlener en beheervennootschappen. Je krijgt je eigen klanten en je zorgt voor een tijdige en juiste verwerking van de administratie. Je bent betrokken bij het (mede) samenstellen van de (concept-) jaarrekeningen. Je vervult een belangrijke en centrale rol binnen het team van assistenten. Je kunt hierbij denken aan het dagelijks bijhouden van de vragen van klanten, het verwerken van inkomende e-mail en telefoonverkeer en het ondersteunen van de adviseurs.
Je bent ambitieus, je staat altijd klaar om mensen te helpen en van informatie te voorzien en maakt graag deel uit van een team.

Om goed in deze functie te passen breng je het volgende mee:

 • MBO + / HBO werk- en denkniveau (bedrijfseconomie/bedrijfsadministratie of vergelijkbaar)
 • Je hebt minimaal 1-3 jaar relevante werkervaring;
 • Je houdt van cijfers en van nauwkeurig werken;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent minstens 28 uur per week beschikbaar.

  Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen: je bent zelfstandig, betrouwbaar, punctueel, collegiaal, flexibel en communicatief vaardig.

Wat bieden wij?

 • Prima salaris;
 • Een flexibele functie (deels thuis werken is standaard);
 • Doorgroeimogelijkheden naar MKB Adviseur;
 • Studiekostenregeling;
 • Prettige en informele werksfeer.

Hebben we met bovenstaande omschrijving je enthousiasme aangewakkerd en kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct per email via sebastiaan@reliever.nl. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Sebastiaan Hasselman RBc FFP , 06 – 34 19 87 83.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.