Ben je niet tevreden met de huidige administratieve aanpak en de resultaten hieruit?

Wil je eens frisse blik op je huidige administratie? Wij kijken graag vrijblijvend met je mee naar de fiscale verbeteringen voor jouw bedrijf!

Administratieve workload verlagen

Wij proberen zoveel mogelijk handelingen te automatiseren, zodat de kosten voor jou zo laag mogelijk blijven. Uiteraard combineren wij dit wel met menselijk denkwerk en kijken we eerst naar welke oplossing het best bij jou en jouw onderneming past.

  • Bankkoppeling instellen
  • Zelf facturen maken
  • Bonnetjes inscannen (Mobiele app)

Jaarrekening verbetersuggesties

Wij kijken samen naar je jaarrekening, zoals deze door jou zelf of je adviseur is ingericht. Gewoon als een extra check om te zien of er nog mogelijkheden zijn om de jaarrekening zo op te stellen dat er een (groter) financieel voordeel behaald kan worden.

Hierin geven onze adviseurs niet alleen aan wat er beter kan, maar ook waarom en hoe. En natuurlijk het allerbelangrijkste waarin dit mogelijk kan resulteren!

Belastingaangifte optimaliseren

We houden ervan om uitgedaagd te worden, wanneer we goed zoeken vinden we vrijwel altijd ruimte voor verbetering of in elk geval advieskansen die in het verleden niet benut zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Inkomensplanning pensioen
  • Aflossen hypotheek
  • Omzetten naar andere rechtsvorm

Wil jij samenwerken met Reliever?

Wil jij dat Reliever met een frisse blik kijkt naar jouw administratie? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel 0416 – 235 390. We horen graag van je!
Neem contact op