Wie zijn wij

/Over Reliever

Door diverse technologische en organisatorische ontwikkelingen is er vandaag de dag steeds meer behoefte aan een ander type administratiekantoor. Niet meer dienend of uitvoeren maar meer sturend en faciliterend. Een verandering van werken “voor” een opdrachtgever naar werken “met” een opdrachtgever!

Sebastiaan Hasselman

Partner / relatiebeheerder

Sebastiaan is partner van Reliever. Hij adviseert ondernemers bij vraagstukken zoals inkomensplanning, rechtsvormkeuze, opstellen van prognoses en (bedrijfs-)financiering.  Sebastiaan is graag sparringpartner voor ondernemers: “Wij zijn zelf ook al 10 jaar ondernemer, je begrijpt een relatie heel goed als hij of zij een belangrijke keuze aan jou wil voorleggen. Samen maken we weloverwogen keuzes. Zo zie ik het graag; samen optrekken om financieel gezonde ondernemingen te krijgen/behouden en om gelukkige ondernemers te zien. Het (prive-) leven moet dan ook in balans zijn! Ook daar hebben wij aandacht voor”.

Julian Langkemper

Partner / relatiebeheerder

Julian is partner van Reliever en is voornamelijk verbonden aan kantoor Den Haag. Hij is fiscalist en financieel planner en adviseert met deze achtergrond graag zowel ondernemers als particulieren over fiscale en financiële vraagstukken betreffende de onderneming en de privé situatie. Opgegroeid in een ondernemers gezin met een no-nonsense mentaliteit kan hij goed sparren met mede-ondernemers. Naast MKB-ondernemers adviseert Julian graag stamrecht- en pensioen B.V.’s op welk terrein hij is gespecialiseerd.

Angela van Bastelaere- Kortsmit

Relatiebeheerder / salarisspecialist

Angela is relatiebeheerder en salarisspecialist bij Reliever. Zij is vast contactpersoon voor een deel van onze MKB-ondernemers. Daarnaast verzorgt zij de salarisadministratie voor alle relaties. Op een informele manier kunnen klanten terecht bij haar voor allerhande zaken die zich voordoen, zowel zakelijk als privé, want als ondernemer zijnde is alles met elkaar verbonden.

Angela werkt volgens  het principe “hoe beter we elkaar kennen, hoe beter ik je van dienst kan zijn”.

Gaby de Bruin

Junior adviseur / salarisadministratie

Patrick Verstraten

Junior adviseur / automatisering

Reliever werkt samen

Bij Reliever is samenwerken het sleutelwoord. Samen werken naar de beste oplossing voor jouw financiële vraagstuk. De verplichte jaarstukken? De salarisadministratie van jouw bedrijf? Voor ons geen probleem!

Logo RB Register belasting adviseurs

Register Belastingadviseurs (RB)

Angela, Julian en Sebastiaan zijn lid van de Beroepsverenging Register Belastingadviseurs (RB). Deze organisatie telt zo’n 7.500 leden en is daarmee dé beroepsverenging van belastingadviseurs in Nederland die MKB ondernemers bijstaan.

Federatie Financieel Planners

Julian en Sebastiaan zijn gecertificeerd financieel planner bij Federatie Financieel Planners. Zij zijn opgeleid om relaties integraal te adviseren over de (financiële-)toekomst van consumenten en MKB-ondernemers.