Wie zijn wij

/Over Reliever

Door diverse technologische en organisatorische ontwikkelingen is er vandaag de dag steeds meer behoefte aan een ander type administratiekantoor. Niet meer dienend of uitvoeren maar meer sturend en faciliterend. Een verandering van werken “voor” een opdrachtgever naar werken “met” een opdrachtgever!
Sebastiaan Hasselman Partner / relatiebeheerder

Sebastiaan Hasselman

Partner / relatiebeheerder

Sebastiaan is fiscalist, financieel planner en tevens partner van Reliever. Hij adviseert ondernemers bij vraagstukken zoals inkomensplanning, rechtsvormkeuze, opstellen van prognoses en (bedrijfs-)financiering. Zijn vaste locatie is kantoor Heusden. Sebastiaan is graag sparringpartner voor ondernemers: “Wij zijn zelf ook al sinds 2008 ondernemer, je begrijpt een relatie heel goed als hij of zij een belangrijke keuze aan jou wil voorleggen. Samen maken we weloverwogen keuzes. Zo zie ik het graag; samen optrekken om financieel gezonde ondernemingen te krijgen/behouden en om gelukkige ondernemers te zien. Het (prive-) leven moet dan ook in balans zijn! Ook daar hebben wij aandacht voor”.

Julian Langkemper Partner / relatiebeheerder

Julian Langkemper

Partner / relatiebeheerder

Julian is partner van Reliever en is voornamelijk verbonden aan kantoor Den Haag. Hij is fiscalist en financieel planner en adviseert met deze achtergrond graag zowel ondernemers als particulieren over fiscale en financiële vraagstukken betreffende de onderneming en de privé situatie. Opgegroeid in een ondernemers gezin met een no-nonsense mentaliteit kan hij goed sparren met mede-ondernemers. Naast MKB-ondernemers adviseert Julian graag stamrecht- en pensioen B.V.’s op welk terrein hij is gespecialiseerd.

Patrick Verstraten MKB adviseur / automatisering

Patrick Verstraten

MKB manager / automatisering

Patrick is dé financiële duizendpoot bij Reliever. Hij is eerste aanspreekpunt voor veel relaties. Sinds 2013 is Patrick al werkzaam bij Reliever, in eerste instantie part-time naast zijn HBO studie Accountancy.

Naast zijn werkzaamheden als MKB manager is Patrick verantwoordelijk voor de salarisadministraties van onze klanten en de ICT vraagstukken binnen kantoor.

Hij krijgt energie van het efficiënt inrichten van boekhoudingen voor klanten en het helpen bij het juist verwerken van de mutaties. Dat zorgt immers voor een up to date administratie waardoor je als ondernemer een goed overzicht hebt in je financiële situatie!

Reliever werkt samen

Bij Reliever is samenwerken het sleutelwoord. Samen werken naar de beste oplossing voor jouw financiële vraagstuk. De verplichte jaarstukken? De salarisadministratie van jouw bedrijf? Voor ons geen probleem!

Logo RB Register belasting adviseurs

Register Belastingadviseurs (RB)

Julian is lid van de Beroepsverenging Register Belastingadviseurs (RB). Deze organisatie telt zo’n 7.500 leden en is daarmee dé beroepsverenging van belastingadviseurs in Nederland die MKB ondernemers bijstaan.

Federatie Financieel Planners

Julian en Sebastiaan zijn gecertificeerd financieel planner bij Federatie Financieel Planners. Zij zijn opgeleid om relaties integraal te adviseren over de (financiële-)toekomst van consumenten en MKB-ondernemers.