Financiële planning

Financiële planning – weet waar je aan toe bent, nu en in de toekomst!

Als ondernemer of particulier doe je er goed aan om te bekijken hoe je jouw vermogen het beste kunt besteden. Ga je schenken aan je kinderen, eventueel op papier, of ga je zelf je vermogen gebruiken voor een luxe leven? Door je vermogen en het verwachte verloop daarvan inzichtelijk te hebben kun je indien nodig je uitgavenpatroon aanpassen om ervoor te zorgen dat je tijdens je pensionering nog voldoende vermogen hebt om te blijven leven zoals je gewend bent.

Reliever helpt je graag met het opstellen van een financieel plan om jouw financiële toekomst in kaart te brengen. Hiervoor willen we dan ook graag alles van jou en eventueel je bedrijf weten voor een optimaal plan dat volledig naar wens is.

Direct inzicht in de kosten van onze dienstverlening?

Vul de offertecalculator in en ontvang direct een samenwerkingsvoorstel op maat in je mail.

Ga naar de offertecalculator

Persoonlijk financieel plan

€ 950,-vanaf
  • Voorbespreking op ons kantoor of bij je thuis
  • Financieel plan
  • Bespreking van het financieel plan op ons kantoor of bij je thuis
  • Een Persoonlijk en op maat advies
Compleet digitale administratie
Jouw onderneming

Bij het opstellen van jouw persoonlijk financieel plan wordt uiteraard ook gekeken naar het vermogen dat zicht in een eventuele onderneming bevindt, om op die manier een totaal beeld van jouw financiële positie te hebben.

Jouw wensen

Bij het financieel plan staat centraal wat jouw wensen zijn. Wat denk je nodig te hebben om rond te kunnen komen op de manier die je zelf wilt? Wil je eventueel al schenken aan je kinderen? Onze deskundige financieel planners zullen alle aspecten met je doornemen

Onvoorziene omstandigheden

Naast de wensen wordt er ook rekening gehouden met ‘noodsituaties’. Wat gebeurt er met je financiën als je arbeidsongeschikt raakt, of nog erger, plots komt te overlijden. Ook met deze situaties kan rekening gehouden worden bij jouw persoonlijke financieel plan.

Samen weten we meer